Psykoterapeut Marianne Møllekær

Psykoterapi i Valby i udkanten af København.

Psykoterapi

Gå en ny vej – men hvilken? Psykoterapi i Valby kan hjælpe dig.

At tage kontakt til en terapeut kræver mod og du har allerede taget det første skridt, når du sidder her og læser med. At søge nye veje bliver meget lettere, med mig som  uddannet psykoterapeut ved din side. Føler du, at du går i ring, at livet gentager sig og du står stille, så kan jeg hjælpe dig med at finde dine ressourcer og dermed blive bedre til at finde den rigtige vej.

Jeg møder mange mennesker der ikke trives i deres arbejde, i deres parforhold eller har problemer med relationer i familie og omgangskredsen. Det er meget opslidende og energikrævende. Nogle reagere ved at kæmpe og gøre sig mere og mere umage og andre reagere ved at gå i stå og give op.
Uanset om du er en der kæmper eller den der trækker sig og giver op, så er du meget velkommen her, til psykoterapi i Valby, hvor jeg kan hjælpe dig med at finde ud af dine mønstre og hvordan du kommer videre.

Her kan du komme og dele alt. Psykoterapi i Valby handler om dig. Du er i centrum og jeg støtter dig igennem det svære. At være i terapi bliver meget positivt og livsbekræftende. For bag ved det som er svært og smertefuldt, ligger et ønske om forandring og det er starten på nye muligheder og nye måder at være i livet på.

De vanskeligheder vi har og det der er svært, skabes ikke alene og derfor skal det heller ikke løses alene.

Det gode ved at starte i psykoterapi i Valby er, at du kan dele alt. Det som er svært, det som presser eller stresser, det som er skamfuldt og det som vækker angsten og smerten. Sammen kan vi se på og være nysgerrige på det nødvendige, dine ressourcer og muligheder. Jeg kan hjælpe dig med at behandle problemerne og støtte dig til at finde nye veje, andre handlemuligheder og mere meningsfuldhed i dine relationer og i livet.

 

There is a sun in every person.

-Rumi

Hvad kan Psykoterapi i Valby, hjælpe dig med?

Kan du nikke genkendende til noget af følgende:

 • Jeg er stresset og har brug for hjælp
 • Jeg er sorgfuld og trænger til støtte
 • Min vrede er alt for voldsom
 • Jeg finder mig i alt for meget
 • Jeg forsøger at gøre alle glade, men får alligevel kritik
 • Jeg trives ikke i mit arbejdsliv
 • Jeg er i krise efter utroskab
 • Jeg har været singel alt for længe
 • Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg vil
 • Jeg er gået i stå og livet haster forbi mig
 • Jeg har en energisluger i nærheden
 • Jeg har en barndom der forfører mig med svigt og traumer
 • Jeg er træt og kan ikke mere mærke mig selv
 • Jeg forelsker mig i mænd der ikke vil mig
 • Jeg  kan ikke gøre min kvinde tilfreds
 • Jeg har tanker om selvmord
 • Jeg har angst
 • Jeg er tiltagende depressiv
 • Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg brænder for
 • Lysten og lidenskaben er væk
 • Vi taler ikke om følelser og jeg har brug for at kunne det nu
 • Jeg er alvorligt syg og har ikke nogen at tale med
 • Mine tanker er ikke til at stoppe
 • Jeg føler hele tiden at jeg skal præstere mere end andre
 • Jeg bære på hemmeligheder som er for tunge
 • Jeg har for store krav til mig selv
 • Jeg har mange konflikter
 • Det er svært i den nye familie
 • Min fortid indhenter mig og jeg er ved at kollapse
Psykoterapeut Marianne Møllekær, Valby

At tage aktion og handle giver fornyet livsglæde og energi.

Psykoterapeut Marianne Møllekær

Ring 23287955, for en uforpligtigende samtale om muligheder.

Perfekt is the enemy of good.

Ameyo

Nogle gange giver vi udmattede af mange bekymringer i livet og vi prøver at fikse det ved at gøre lidt mere, løbe lidt stærkere og fikse det så hurtigt som muligt.

Det gør os ofte mere kede af det, frustrerede og opgivende og vi kan få fornemmelsen af ikke at slå til. Vi lukker ned og fjerner og lidt mere fra de mennesker vi holder af og så bliver det hele meget værre og vi får endnu mere svært ved at opnå det vi gerne vil.

Her i psykoterapi i Valby sætter vi farten ned, ser på det som er og gør livet til et bedre sted for dig at være.

Psykoterapeutforeningen skriver lidt om hvad psykoterapi er her.

 

10 gode råd til selvomsorg:

 • Føles det forkert, så undlad at gøre det
 • Sig præcist det du mener
 • Undlad at please andre mennesker
 • Stol på dine instinkter
 • Tal aldrig dårligt om dig selv
 • Hold fast I dine drømme
 • Vær ikke bange for at sige nej
 • Vær ikke bange for at sige ja
 • Vær venlig mod dig selv
 • Giv slip på det du ikke kan kontrollere
 • Gå så vidt muligt udenom drama og negative situationer og energier.

Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.

-Rumi

Tanker

Vi mennekser er verdensmestre i at producere en masse tanker. Det kan flytte fokus væk fra hjertet. Tanker intellektualiserer, planlægger og systematiserer. Tanker beskæftiger sig med fortiden eller fremtiden og hindrer os derfor i at være fuldt til stede i nuet. Det er rigtigt smart, især på job. Men knapt så godt i kærlighed og relationer, som ikke kan og skal planlægges på samme måde.

Følelser

Følelser opstår og sanses i os. De kommer og går og er aldrig konstante. Vi kan blive taget af vores følelser. De kan forføre os og og rive os med. Måske reagerer vi euforisk eller reagerer uden helt at vide, hvorfor der kommer sådan en voldsom reaktion. Følelserne kan have rod i tanker og bekymringer her og nu, men de kan også opstå på grund af tidligere oplevelser, traumer eller situationer, hvor man ikke fik reageret og som derfor stadig sidder i en.

Kroppen

Kroppen sender signaler konstant. I vores kultur er vi mestre i at udsætte eller lukke ned for signalerne. Det kan være en smart mekanisme, men det kan ende med at vi lukker af for signalerne og ikke tager os af de behov vi har. Det sætter sig i kroppen, som spændinger eller det der er værre.

Livsbekræftende

Jeg skaber sammen med dig, et tillidsfuldt rum, og støtter dig i at transformere dine følelsers mekaniske autopilot til hensigtsmæssige, bevidste handlinger, der udspringer fra hjertet. Jeg kalder det hjertedans, for alle kender den livsbekræftende følelse af, at hjertet ligefrem danser, når kroppen bobler af glæde, nærvær og frihed.

Længsler

Når du har kontakt og mærker dit hjerte, kan du navigere nærværende og kærligt i livet. Jeg er overbevidst om at alle længsler udspringer fra hjertet, så når du lytter til dit hjerte – og lader det råde – har du den mest autentiske guide til din vej i livet. Jeg støtter dig i psykoterapi i Valby.

Your heart knows the way.
Run in that direktion.

 Rumi

Jeg tilbyder

Parterapi i Valby

Parterapi

I vil være i gode hænder hos mig med parterapi i Valby. 

psykoterapi i Valby

Psykoterapi

ID Psykoterapi kan åbne op for dybtgående forandringsprocesser

Stressbehandling

Stressbehandling

Uanset hvordan stressen er opstået, er det vigtigt at du søger hjælp. 

For kvinder

Angst

Forstå angsten og bliv fri.

Booking og priser

Booking

Book online. Priser og anden praktisk info.

Unge og teenagere

Depression

Samtaleterapi hjælper depression.