Klient udtalelser. At være i Terapi hos Marianne

Marianne Møllekær
Professionel psykoterapeut og parterapeut i Valby.

 

Klient udtalelser

Det vigtigste jeg fik ud af processen var, at det er okay at være ked af det. At man ikke skal forsøge at fjerne sorgen, men derimod prøve at finde frem til, hvad der forårsager den.

Der hvor jeg flyttede mig mest var da Marianne hjalp mig med, at finde håb i en hård tid. Det gjorde noget ved mig, at mærke at selvom alt så sort ud, så skulle jeg nok finde en vej tilbage.

Mit forløb hos Marianne gav mig en masse værktøjer til, at håndtere forskellige situationer og jeg bruger dem faktisk jævnligt.

Jeg havde et super godt forløb hos Marianne. Jeg følte mig tilpas og tryg i hendes selskab og fik derfor meget ud af vores snakke sammen.

Jeg tog altid af sted fra Marianne med et smil på læben og en indre styrke, som har været med til, at jeg i dag er tilbage på sporet og igen er en glad og smilende pige. Jeg kan klart anbefale andre at kontakte Marianne.

Anonym 17 år

Gymnasieelev

Det vigtigste jeg fik med mig var, at lære mig selv bedre at kende rent følelsesmæssigt og kunne sætte ord på og mærke nogle af de følelser.

Det der flyttede mest i mig var, at jeg lærte at give plads til følelserne før jeg begyndte at tænke for meget.

I terapien hjalp Marianne mig med nogle redskaber jeg kunne arbejde videre med og en forståelse for nogle af de ting der påvirker mig.Jeg kan godt anbefale andre at gå i terapi hos Marianne. Hun er utrolig god til at skabe et rum for ro og tillid – man føler sig godt tilpas og i gode og kompetente hænder.

Bjarne Wildfang 50 år

Bankrådgiver

I terapien blev jeg klogere på mig selv og især bedre rustet til at tackle svære situationer som f.eks. en eksamenssituation.

Der hvor jeg flyttede mig mest var mentalt på den måde, at jeg gennem samtaler og hypnose blev mere rolig og sikker på mig selv i de situationer, hvor jeg før var usikker eller utryg og havde svært ved at tackle tanker og følelser.

Terapien gav mig overblik, overskud og ro omkring bekymringer og angst. Jeg fik arbejdet med mine udfordringer på andre måder og fik set dem fra andre vinkler end i tidligere forløb med andre psykologer/psykoterapeuter.

Jeg vil anbefale samtaler hos Marianne til andre, fordi det har givet mig ro og overskud i situationer, jeg før havde svært ved at se en løsning på. Jeg er sikker på, at rigtig mange kunne få meget ud af at arbejde med deres udfordringer i et forløb med Marianne.

Julie 17 år

Gymnasieelev

Jeg startede i terapi hos Marianne i 2015. Jeg kommer stadig engang imellem.

Gennem mine samtaler med Marianne er mit selvværd vokset. Jeg er kommet igennem min depression, så nu er jeg begyndt at komme mere ud. Jeg har også fået mere lyst til at lave ting med min familie.

Da jeg startede med samtalerne var jeg meget overvægtig – men jeg har fået mod på, at begynde at motionere og har tabt mig rigtigt meget og er også begyndt at spise meget sundere. Det er rigtig rart, at jeg nu kan bevæge mig mere frit.

Med Marianne har jeg talt om ting i mit liv, som jeg aldrig har fortalt andre om. Det har været meget mærkeligt, at opleve hvor glad jeg langsomt er blevet, for den fortrolighed og tillid.

Jeg kan varmt anbefale andre, at have samtaler med Marianne. Det har forandret mit liv.

Kim 55 år

Jeg har været glad for mine samtaler med Marianne, hvor jeg har været i et længere forløb. Jeg startede fordi jeg var bekymret over, hvordan jeg kunne være sammen med andre mennesker på en arbejdsplads uden at blive vred og irriteret over en masse ”smalltalk”, som jeg ikke forstår. Jeg har også haft stor glæde af mine samtaler omkring mindreværd og lærthvordan jeg skal takle når andre mennesker udøver magt på en arbejdsplads. Men det allermest givende har været det at arbejde med at mærke mine følelser og få dem forbundet med hovedet og hele min krop – det er noget jeg stadig benytter og er taknemmelig for at jeg har lært. Nu forstår jeg hvad der sker i mig og hvad mine følelser kommunikere og jeg bliver ikke revet med i noget uventet og ubehageligt. Det prøver jeg nu at lære mine børn hver evig eneste dag.

Marianne har også være en stor støtte i min spirituelle udvikling. Jeg mærkede at Marianne forstod mig og min spiritualitet – det skabte rigtig meget ro i mig at blive mødt der. Nu kan jeg lytte og stole på min intuition og dermed være mere sikker i mine overvejelser og beslutninger. Nu når jeg at forstå og tage tingene i opløbet.

Terapien startede hver gang med at være fin. Marianne har en meget rummelig, kærlig og omsorgsfuld energi. Jeg har også følt mig udfordret meget, men det er hver gang landet i mig og jeg er gået ud af døren med en meget stor ro. Det har på et tidspunkt været næsten vanedannende at være i terapi hos Marianne, for jeg føler at jeg blev mere afbalanceret af at være der.

Jeg kan i den grad anbefale andre at gå i terapi hos Marianne.  Jeg tror at hun kan rumme alle.

Bonnie Auerbach 34 år

Teknisk tegner

Først vil jeg gerne sige tak til Marianne, for at skabe det trygge rum, som gjorde det muligt for mig, at åbne op og gå på opdagelse i mig selv i terapi.

At opsøge og få hjælp af en terapeut er ikke noget jeg har gjort tidligere og er egentligt ikke noget jeg gjorde fordi jeg føler jeg fejler noget.

Der var emner som rumsterende i mit hoved, hvor jeg tænkte at det måtte være noget alla psykoterapi, der kunne løse de dilemmaer?

Det viste sig at være en klog beslutning.

Indtil nu har jeg været her 9 gange, hvor jeg i hvert fald har haft 3 desiderede wauw oplevelser.

Oplevelser af uro, frustration og ubehag/tomhed der på “magiskvis” blev forandret, i løbet af den terapeutiske bearbejdning som Marianne ledte mig igennem.

Alle gangene gik jeg derfra med en opløftet følelse i kroppen.

En kort beskrivelse af hvad jeg fik ud af terapien og hvad det går ud på:

I løbet af mit liv, har jeg haft oplevelser der har frembragt forskellige følelser.

Det at disse følelser var lagret i min krop/muskler OG kunne fremkaldes gennem kontrolleret vejledning, var en mystisk men lærende oplevelse.

Det at få bearbejdet det på denne måde fik ikke følelserne eller tankerne til at forsvinde, men det gav tankerne om oplevelserne en helt anden følelse, som fik lov at fylde mere!

Man kan vel lidt sammenligne det med en tur i Tivoli, hvor rutsjebanen kan virke lidt skræmmende, men bagefter har man en følelse af sejr, over at man gjorde det plus at være beriget med en spændende oplevelse. Hos Marianne er der bare ikke kø og fyldt med fremmede mennesker. Der var gode muligheder for at finde en tid som passede.

Egen terapi er noget man giver til sig selv, og Marianne hjælper én til at finde vej.

Jeg glæder mig til at komme igen.

Frank Skovgaard 43 år

Pædagog

Jeg tilbyder

Parterapi i Valby & Valby

Parterapi

I vil være i gode hænder hos mig med parterapi i Valby- København.

psykoterapi i Valby

Psykoterapi

ID Psykoterapi kan åbne op for dybtgående forandringsprocesser

Stressbehandling

Stressbehandling

Uanset hvordan stressen er opstået, er det vigtigt at du søger hjælp. 

For kvinder

Bliv angstfri

Forstå angsten og bliv fri.

Booking og priser

Booking

Book online. Priser og anden praktisk info.

Unge og teenagere

Depression

Samtaleterapi hjælper depression.